مجموعه ای از دست‌خط های بزرگان
.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
نظر سنجی
دیگر موارد
آمار وب سایت
یادی از دست و قلم
 

* مسجدی در نزدیکی شهر مکه کشف شد و در آن سنگ بزرگی پیدا کردند که روی آن نوشته هایی حک شده بود و بسیاری از خط شناس ها، دست نوشته های مولای متقیان، حضرت علی (ع) را اینجا یافتند.


 

یادی از دست و قلم
 

* یکی از مهمترین دست خط های تاریخی مربوط به تحریم تنباکو توسط میرزای شیرازی است که نقطه عطفی در مبارزات ضد استعماری به حساب می آید؛ به صلابت دستخط توجه کنید.


 

یادی از دست و قلم
 

* یکی از سنت های حسنه مقام معظم رهبری اهدای کتاب به خط خودشان است. این دست خط به خانواده شهید آوینی تقدیم شده است.


 

یادی از دست و قلم
 

* شعر منتشر نشده ای از شهریار درباره رهبر معظم انقلاب به همراه دستخط این شاعر که در سن 82 سالگی اش سروده را می بینید. او قبل از شروع شعرش آن را اینطور آغاز می کند: «بر آستان والای آیت الله خامنه ای ریاست جمهوری اسلامی محبوب و امام جمعه بزرگوار تهران تقدیم و توفیق روزافزون ایشان و امام امت و رزمندگان اسلام را شب و روز به دعا مسئلت می نمایم.»


 

یادی از دست و قلم
 

* معمولا ستاره ها جملات کلیشه ای برای قدیم دارند اما این متن گوهر خیراندیش اندکی متفاوت است و هم به لحاظ دستخط به شخصیت اش نزدیک است.


 

یادی از دست و قلم
 

* دستخط شیخ بهایی که در وصف امیرالمومنین (ع) شعری سروده است. در ضمایم نسخه شماره 4250 کتابخانه آیت الله مرعشی (قدس سره) چندین بیت به فارسی و عربی، سروده شیخ بهاءالدین محمد عاملی مشهور به شیخ بهایی به خط خودش دیده می شود.


 

یادی از دست و قلم
 

* می گویند این دستخط دکتر شریعتی است و اگر اینطور باشد باید باور کرد که در کنار روحیه طغیانگری، دکتر کویری ما علاقه زیادی به حفظ آرامش داشته است.


 

یادی از دست و قلم
 

* شعر «کفش هایم کو» با دستخط سهراب سپهری آنقدر معروف است و بازدیدکننده دارد که حتی در زیر آن به زبان انگلیسی برای دوستداران این شاعر معاصر، نوشته اش ترجمه شده تا آنها هم بتوانند با او و اشعارش ارتباط بهتری برقرار کنند. دستخط هم نشان می دهد که سهراب وارستگی عجیبی داشته است.



دستخط های جعلی

 
جعل تاریخ باید از یک جایی شروع شود و چه جایی بهتر از یک دستخط قدیمی که اثبات صحت آن فقط کار شخصیت مرحوم باشد! اما انگار شوخی های هم دستی در این سندسازی تاریخی داشته اند. مثل همین نامه قاتل داداشی که امضای سال 72 را دارد یعنی وقتی که علیرضا در قنداق بوده! کنار هم قرار گرفتن نامه جعلی منسوب به امیرکبیر نشاندهنده وضعیت صحت و سقم دستخط های اینترنتی است.

یادی از دست و قلم
 

* کمی بعد از جریان قتل داداشی و مشخص شدن نام قاتل چنین نامه ای در اینترنت منتشر شد، آن هم با تاریخ 17 سال قبل یعنی سال تولد علیرضا.


 

یادی از دست و قلم


* از امیرکبیر چند نامه و دست خط به یادگار مانده. این نامه، نامه ای جعلی است که به اسم وزیر دوره قاجار ثبت کرده اند. به دو دلیل این نامه امیرکبیر نیست. یکی اینکه او با این لحن هیچ وقت ناصرالدین شاه را خطاب قرار نمی داد و دوم اینکه امیرکبیر نامه هایش را با اسم تقی امضا نمی کرد.




:: برچسب‌ها: دست خط , بزرگان , عکس ,
:: بازدید از این مطلب : 2134
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : امیرحسین،حمیدرضا،امیررضا
ت : چهار شنبه 22 خرداد 1392
.
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی